ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

Παρασκευή 15-09-2023

Ονομάζομαι Αιμιλιανός Ζέρβας του Γεωργίου και της Ιωάννας το γένος Σχοινά. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δυο κοριτσιών. Είμαι μηχανικός μεταλλείων – μεταλλουργός.

Αποφοίτησα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 2009 και απέκτησα τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών «Επιστήμη και τεχνολογία υλικών» από την σχολή Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Ολοκλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στο 502 τάγμα πεζικού στην Καβύλη του Έβρου.

Έχω εργαστεί ως ερευνητής στο Ινστιτούτο Μεταλλευτικών και Γεωλογικών Ερευνών (νυν ΕΑΓΜΕ) με αντικείμενο τον εμπλουτισμό δειγμάτων χρυσού. Με την ολοκλήρωση του έργου εργάστηκα ως υπεύθυνος παραγωγής σε βιομηχανία παραγωγής ελαστικών εξαρτημάτων.

Από το 2021 εργάζομαι στην Διεύθυνση Κέντρου Καινοτομίας (πρώην ΚΔΕΠ) της ΔΕΗ ως υπεύθυνος στο εργαστήριο μεταλλογραφίας με αντικείμενο την μελέτη αστοχίας μεταλλικών και μη μηχανολογικού εξοπλισμού, αλλά και την παροχή υπηρεσιών καταστροφικών και μη καταστροφικών ελέγχων στις μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Αποτελεί πρόκληση για μένα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση και να υπηρετήσω με υπευθυνότητα τον τόπο μου, απετέλεσαν αφενός η σύνθεση των ατόμων και η γενική φιλοσοφία του Συνδυασμού «Ενότητα δημιουργίας για την Ερμιονίδα» και αφετέρου η προσωπικότητα και το ήθος του κ. Τάσου Λάμπρου ο οποίος ηγείται του Συνδυασμού.

Διανύουμε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Βρισκόμαστε σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον με την από-λιγνιτοποίηση της παραγωγής ενέργειας να είναι πλέον πραγματικότητα και το βάρος να είναι πάνω στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η Ερμιονίδα θα πρέπει να κάνει βήματα μπροστά για να είναι έτοιμη για την νέα εποχή που είναι ήδη εδώ. Όλοι μαζί με ενεργό συμμετοχή και δράση πιστεύω πως θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προκλήσεις του σήμερα για την Ερμιονίδα.

Αιμιλιανός Ζέρβας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

Related Articles

Back to top button