ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα ‘χοροδρωμενα στην Ερμιονίδα` που πραγματοποιήθηκαν στις 7& 8 Ιουλίου πέρασαν στην ιστορία.

Τα ‘χοροδρωμενα στην Ερμιονίδα` που πραγματοποιήθηκαν στις 7& 8 Ιουλίου πέρασαν στην ιστορία.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές των διήμερων εκδηλώσεων, ευχαριστούμε τον χοροδιδασκαλο κ Δ.Κοντοκαλη για την συνεχή προσφορά του στα πολιτιστικά και χορευτικά δρώμενα του τόπου μας και στην συνεχή προσφορά του στην χορευτική ομάδα από την ίδρυση της μέχρι σήμερα.

Όμως είμαι υποχρεωμένος να διατυπώσω μια σημαντική παρατήρηση όταν οι υπεύθυνοι του Δήμου μέσω της εκδήλωσης εστιάζουν στην επετειακή αναφορά των 20 χρόνων από την ίδρυση της χορευτικής ομάδας και την δράση της μέχρι σήμερα , έπρεπε να είχε γίνει μία ουσιαστική αναφορά τόσο στην ίδρυση της όσο και στα σημαντικότερα γεγονότα – δράσεις, παραστάσεις που έχει καταγράψει μέχρι σήμερα,και σίγουρα υπάρχει άφθονο οπτικοακουστικό υλικό που μπορούσε να προβληθεί για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η επετειακή αυτή αναφορά.

Η χορευτική χρονιά του Δήμου Ερμιονίδας είναι και θα είναι ένας πολιτιστικός πρεσβευτής της Ερμιονίδας και θα στηρίζεται επρακτα τόσο από τόν Δήμο μας όσο και από τούς δημότες μας.

Καλή συνέχεια στο έργο σας,με πολλές χορευτικές επιτυχίες με ενότητα δυνάμεων για να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Φυσικά χρειάζεται γενναιότητα από ορισμένους να αναγνωρίζουν σε άλλους την ουσιαστική συμβολή τους στην θεμελίωση και την ανάπτυξη πολιτιστικών δομών που μας συντροφεύουν με επιτυχία μέχρι σήμερα.

Καλή συνέχεια σε όλους ,με συνέργεια δυνάμεων για να σηκώσουμε το πήχη των πολιτιστικών δράσεων ψηλότερα με γνώμονα και βοηθό την αντικειμενική αλήθεια.

Related Articles

Back to top button