ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τάσος Λάμπρου: Το ζητούμενο είναι οι προτάσεις

Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού αλλά με αναγκαία προϋπόθεση να διεκδικείς πάντα το επιθυμητό.
Καλημέρα σε όλους τους φίλους μας στις δύο τελευταίες εβδομάδες δεν μπορώ να μην σχολιάζουμε την επικαιρότητα με τις πολλαπλές μας ιδιότητες , έτσι θα συμβάλλουμε όλοι στην αναβάθμιση του πολιτικού διαλόγου.
Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού όταν μελετάς όλα τα δεδομένα σου και καταθέτεις χρήσιμες προτάσεις για την πολιτεία, και όταν πρεσβεύεις σε διαχρονικές ιδέες και αξίες που πάντα σε οδηγούν να διεκδικείς το επιθυμητό για ένα αντικειμενικό καλό για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.
Άρα στις τελευταίες δύο εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές δεν θέλουμε άγονες αντιπαραθέσεις του χθες, δεν θέλουμε αναχρονιστικά ολοκληρωτικά συνθήματα εναντίον όλων που οδηγούν σε ακραίες αντιθεσμικές πολιτικές επιλογές, δεν θέλουμε προσωπικές αντιπαραθέσεις που δεν ενδιαφέρουν κανέναν.
Οι πολίτες επιθυμούν προτάσεις και ιδέες για το σήμερα και το αύριο αυτού του τόπου, για να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο όλων των Ελλήνων, για μια δίκαιη κατανομή του παραγωγικού πλούτου.
Το ζητούμενο είναι λοιπόν να κατατεθούν χρήσιμες προτάσεις, αυτές θέλουμε να ακούσουμε για όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την Ελλάδα και ευρύτερα τον ελληνισμό.
Άρα οι προτάσεις είναι το ζητούμενο και αυτές απαιτείται να ακούσουμε , τις έχουνε ανάγκη στην νέα εποχή της Προγραμματικής Διακυβέρνησης.


Τάσος Λάμπρου
Καθηγητής Κοινωνικής Εκπαίδευσης
Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

Related Articles

Back to top button