ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Οι μονόλογοι και οι στημένες διαδικασίες μακριά από τον Δημοκρατικό θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οι μονόλογοι και οι στημένες διαδικασίες μακριά από τον Δημοκρατικό θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ποτέ δεν μου άρεσαν παράλληλοι μονόλογοι ούτε τα στημένα παιχνίδια ,σε ένα θέατρο φτηνών εντυπώσεων.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι και μέσα για να παρουσιάσουμε στους φίλους μας , στους ενεργούς πολίτες τις θέσεις μας για το κοινωνικό, Δημοτικό και οικονομικό γίγνεσθαι του τόπου μας,

Στο δημόσιο διάλογο απαιτείται να υπάρχουν κανόνες ισότητας χρόνου, τήρησης Δημοκρατικών διαδικασιών, σεβασμού της διαφορετικής έκφρασης όλων των ατόμων .

Φυσικά κάποιοι δεν κατανοούν τον ρόλο τους και συνεχίζουν να προσβάλουν αυτοδιοικητικά στελέχη με τον λόγο τους και την πολιτική τους συμπεριφορά.

Η επιλογή μας ήταν μια κορυφαία πολιτική επιλογή λέμε όχι στα φτηνά επικοινωνιακά κόλπα που ακυρώνουν τις δημοκρατικές διαδικασίες και ακυρώνουν το κορυφαίο θεσμό των Δημοτικών παρατάξεων που κάποιοι ήθελαν να τους δώσουν τον λόγο στο τέλος του διαδικασίας μόλις θα τελείωνε ο απολογισμός όλων των στελεχών της δημοτικής διοίκησης.

Τέλεια και Παύλα θα προασπίσουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς το οφείλουμε στην ιστορία μας ,το οφείλουμε στο παλαιούς και νέους φίλους μας, στους Δημότες μας που έχουν άλλες αξίες από τις δικές σας και το κυριότερο δεν θεωρούν το Δήμο λάφυρο των Νικητών.

Ο σεβασμός των δημοκρατικών διαδικασιών είναι η προϋπόθεση για μια άλλη Τοπική αυτοδιοίκηση που θα υπηρετεί το σύνολο των Δημοτών και των κατοίκων του Δήμου μας .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button