ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Λάμπρου: Αγωνία για την οικονομία, την παραγωγική δραστηριότητα αλλά και όλα τα επίκαιρα προβλήματα

«Αναγκαία η αφύπνιση του συνόλου της κοινωνίας αλλά και της ηγεσίας του τόπου, της χώρας, της Ευρώπης»

Την αγωνία του για την οικονομία, την επανεκκίνηση της παραγωγικής δραστηριότητας αλλά και όλα τα σοβαρά θέματα που προβληματίζουν τους πολίτες λίγες μέρες πριν το Πάσχα εξέφρασε με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Ερμιονίδας, Τάσος Λάμπρου.

Στην ανακοίνωση, που τιτλοφορείται «Το Πάσχα των Ελλήνων και τα επίκαιρα προβλήματά μας», ο κ. Λάμπρου επισημαίνει ότι η ανάλυση των προβλημάτων, ακόμη και εν μέσω εορταστικής περιόδου, είναι απαραίτητη για να αφυπνιστεί το σύνολο της κοινωνίας και εκφράζει την ελπίδα ότι η κρίση θα ξεπεραστεί.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Μεγάλη Εβδομάδα και σε μία χρονιά μεταβατική μετά από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης. Τώρα αντιμετωπίζουμε ένα πόλεμο στην καρδιά της Ευρώπης, ένα ουσιαστικό γεωπολιτικό πόλεμο συμφερόντων, με μία ενεργειακή κρίση να έχει κτυπήσει για τα καλά την πόρτα μας, είμαστε εδώ στην σκηνή και ελπίζουμε ότι θα ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση, θα ανταλλάξουμε ευχές με όλους τους γνωστούς μας και τους φίλους μας, να έχουμε ένα καλό Πάσχα, μία ένδοξη και χαρούμενη Ανάσταση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button