ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΡΜΙΟΝΗΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

 Η απουσία μου απο το Δημοτικό συμβούλιο και οι παρατηρήσεις μου

Σας ενημερώνω ότι στο σημερινό Δημοτικό συμβούλιο   με αποκλειστικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την ψήφιση του Ισολογισμού του οικονομικού έτους 2021 δεν θα παραβρεθώ για σοβαρούς επαγγελματικούς λόγους, κλείσιμο εξαμήνου κατάρτισης , προετοιμασία εξετάσεων για  το Δημόσιο ΙΕΚ Άργους.

Φυσικά θα επιθυμούσα να είχα συμμετοχή σ’αυτό το σημαντικό Δημοτικό συμβούλιο που αφορούσε την έγκριση του Ισολογισμού,μια κορυφαία πολιτική αυτοδιοίκητικη διαδικασία.

Επιμένω ότι τα σημαντικά κρίσιμα Δημοτικά συμβούλια πρέπει να διεξάγονται σε συγκεκριμένες μη εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα η Τέταρτη).

Αυτονόητο ότι σήμερα ότι κατανοώ τους λόγους  της σημερινής συνεδρίασης στην συγκεκριμένη ημέρα και ώρα όπως που εξηγήσετε, φτάνει να μην επαναληφθεί. 

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου μας αλλά και τους εξωτερικούς συνεργάτες για την συστηματική εργασία τους για την σύνταξη του Ισολογισμού του2021 ,και έτσι επανήλθε η κανονικότητα συνεργασίας με σταθερούς ,διαχρονικούς και δοκιμασμένους στην πράξη συνεργάτες και όχι να καθοδηγούμαστε  από τρίτους στις επιλογές των συνεργατών μας, όπως έγινε το Ο.Ε 2020.

Φυσικά  κανείς δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει τα οικονομικά στοιχεία του Ισολογισμού του 2021 αυτό όμως που θα μπορούσαμε να παρατηρήσουμε είναι οι αδυναμίες του σε κρίσιμα σημεία του που σχετίζονται με την έλλειψη σημαντικών επενδύσεων και στην μη βελτίωση των περιουσιακών στοιχείων του Δήμου μας.

Παρακαλώ  η σημερινή μου επιστολή να αναγνωστεί στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου.

Τάσος Λάμπρου

Δημοτικός σύμβουλος

Δήμου Ερμιονίδας

Related Articles

Back to top button