ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣΚΟΙΝΩΝΙΚΑΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Τέρμα τα ψέματα οι συνεδριάσεις των Συλλογικών οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επανέρχονται ξανά όλες δια ζώσης , αφήνουμε την εποχή της Πανδημίας των συνεδριάσεων δια αλληλογραφίας,των συνεδριάσεων εξ αποστάσεως .

Επανερχόμαστε στην πλήρη κανονικότητα των λειτουργία τόσο του Δημοτικού Συμβουλίου όσο και των Διοικητικών συμβουλίων των Δημοτικών επιχειρήσεων και των Νομικών προσώπων.Αυτή η περίοδος που διανύσαμε πρέπει να αξιολογηθεί με τα θετικά της και τα αρνητικά της σημεία στην λειτουργία του Κράτους αλλά και στην λειτουργία του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το ζητούμενο είναι ένα η πολύπλευρη ενημέρωση των Δημοτών,των πολιτών για τις Δημοτικές υποθέσεις ,και η Διαφάνεια παντού και για πάντα

.Θα επαναλάβω την Πάγια θέση μου να χρησιμοποιηθεί η νέα τεχνολογία ,και να προβάλλονται οι συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου στους Δημότες μέσω Διαδικτύου, ανοικτές συνεδριάσεις με γνώμονα την ενημέρωση των Δημοτών μας .Ο ενημερωμένος πολίτης , συμμετέχει ενεργά , γίνεται κοινωνός των τοπικών υποθέσεων.

Χαιρετιζουμε την νέα κανονικότητα , τώρα είναι η ώρα για να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος για την ουσιαστική αναβάθμιση των Συλλογικών οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τάσος Λάμπρου

Δημοτικός σύμβουλος

Δήμου Ερμιονίδας Επικεφαλής

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button