ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ (ΣΑΚΗΣ) ΜΑΝΤΖΟΣ : ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Παρασκευή 15-09-2023

Ειμαι ο Διονύσιος (Σάκης) Μάντζος του Ηλία.

Είμαι στέλεχος Ασφαλείας προσώπων και υποδομών -ιδιωτικός υπάλληλος, αγαπώ πολύ τον τόπο μου, για αυτό θέλω να προσφέρω στην χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δεν μπορώ να κάνω αποδεκτό την λογική << δεν βαριέσαι εμείς θα λύσουμε το πρόβλημα, άσε τους άλλους>> , που διαχέεται σε όλη την κοινωνία μας.

Αυτό πρέπει να αλλάξει. Η συμμετοχή μας είναι προυπόθεση για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας

Έτσι ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του φίλου, Υποψηφίου Δημάρχου κ. Τάσου Λάμπρου να δηλώσω συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής παράταξης << Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα>>. Αναγνώρισα σε αυτόν την υπεύθυνη στάση του, τόσο να στηρίζει την λειτουργία του Δήμου και να αναγνωρίζει τις θετικές προτάσεις από όπου και εάν υπάρχουν όσο τον υπεύθυνο και αυστηρό έλεγχο που ασκεί στα λάθη , στις παραλείψεις και στις αστοχίες της Δημοτικής αρχής.

Αξίζει η γενιά μας να μην μείνει απαθής να έχει συμμετοχή στα κοινά, στις τοπικές υποθέσεις, να έχουμε συμμετοχή στο εθελοντικό κίνημα, να είμαστε δραστήριοι σε όλες τις κοινωνικές δράσεις.

Όλοι εμείς έχουμε δεσμευτεί ότι θα είμαστε εδώ με πολλές παρεμβάσεις και την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Επιθυμώ την στήριξη σας, θέλουμε την ψήφο σας, επιθυμώ να μας δώσετε την δύναμη να προχωρήσουμε στις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη τόσο η Κοινότητα Πορτοχελίου όσο και ολόκληρος ο Δήμος Ερμιονίδας.

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ ) ΜΑΝΤΖΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Related Articles

Back to top button