ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τάσος Λάμπρου – ΕΝΔΗΕΡ: Οι ευχές μας και το μήνυμα μας για τις δημοτικές εκλογές

Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2023

Οι ευχές μας και το μήνυμα μας

Μετά την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων των Δημοτικών εκλογών για τον Δήμο Ερμιονίδας θέλω να συγχαρώ τον κ Γιάννη Γεωργόπουλο για την επανεκλογή του να του ευχηθώ καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των καθηκόντων του. Να έχει μια δημιουργική θητεία χρήσιμη για την τοπική μας κοινωνία.

Επίσης θέλω να συγχαρώ τον κ Γιάννη Μαργετα για το εκλογικό αποτέλεσμα της Δημοτικής του παράταξης και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στα καθήκοντα του ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ερμιονίδας.

Από την δική πλευρά μας θέλω να ευχαριστήσω τους Δημότες του Δήμου Ερμιονίδας που μας τίμησαν με την ψήφο τους ,θα σεβαστούμε την εντολή τους .

Δεσμευομαι ότι οι παρεμβάσεις μας πάντα θα υπηρετούν το Δημόσιο συμφέρον και την πρόοδο και την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας

Αυτονόητο ότι το εκλογικό αποτέλεσμα της Δημοτικής μας παράταξης “Ενότητα Δημιουργίας για την Ερμιονίδα” δεν μας ικανοποιεί, και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς έντονου πολιτικού και Αυτοδιοικητικού προβληματισμού .

Εμείς θα επιμείνουμε ότι διαχρονικές αξίες της πραγματικής και Δημοκρατικής Αποκέντρωσης είναι το ζητούμενο σε κάθε τοπική κοινωνία και είναι το μέσο για την επίλυση κρίσιμων προβλημάτων.

Η επόμενη μέρα ήρθε, είμαστε όλοι εδώ για να προσφέρουμε ο καθένας από την θέση του στην τοπική μας κοινωνία.

Τάσος Λάμπρου

Δημοτικός σύμβουλος

Δήμου Ερμιονίδας

Επικεφαλής ΕΝ.ΔΗ.ΕΡ

Related Articles

Back to top button