ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΡΜΙΟΝΗΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΑΣΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ: ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ ,ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι, εμείς είχαμε δεσμευτεί για μία άλλη διαφορετική πορεία για την παρουσίαση των υποψηφίων μας , είχαμε τονίσει μετά τις εθνικές εκλογές των δύο γύρων ,και στις τελευταίες 50 ημέρες μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 31 Αυγούστου θα έχουμε την μεγάλη χαρά και ευθύνη να παρουσιάσουμε στον προβλεπόμενο χρόνο τον ψηφοδέλτιο της Δημοτική παράταξης” Ενότητα Δημιουργία για την Ερμιονίδας”.

Επειδή δεν είμαστε όλοι το ίδιο, εμείς με την μεγάλη μας αυτοδιοικητική εμπειρία, με την συνέπεια στις αρχές μας και στις αξίες μας, με την μεγάλη μας ευθύνη απέναντι στο θεσμικό μας ρόλο, με την συνεχή παρουσία στο δημόσιο διάλογο και στο αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι ,με σύμμαχο τις ιδέες μας έχουμε την υποχρέωση να παρουσιάσουμε στους δημότες μας ένα ψηφοδέλτιο που θα υπηρετεί:

  • την δημοκρατική λειτουργία των συλλογικών οργάνων διοίκησης του Δήμου.
  • την αναγκαιότητα ριζικών αλλαγών στην δημοτική Δράση με την αναγκαία προϋπόθεση να αξιολογηθεί αυστηρά η υφιστάμενη κατάσταση .

-την αποτελεσματικότητα της δημοτικής διοίκησης να επιλύει κρίσιμα θέματα που αφορούν τους Δημότες .Φτάνει πια η απραξία και η απλή διαχείριση.

-την άμεση υλοποίηση των σημαντικών έργων υποδομής που έχει ανάγκη ο τόπος μας, ο Δήμος μας
.
-που θα υπηρετεί τη σύγχρονη θεώρηση ,η τοπική Αυτοδιοίκηση να
πρωταγωνιστεί στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση μιας σύγχρονης κοινωνικής πολιτικής στα πλαίσια ενός αποκεντρωμένου τοπικού κράτους .

  • την διαφάνεια, την λογοδοσία και την ορθολογική διαχείριση του Δημοτικού χρήματος.
    -ένα άλλο ύφος και ήθος δημοτικής Διοίκησης που θα διακατέχει όλα τα όργανα διοίκησης του Δήμου .Δεν μπορεί ο Δήμος να θεωρείται από ορισμένους λάφυρο των Νικητών….. Αυτοί είμαστε , δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και έχουμε ένα στόχο, μια μέγιστη δυνατή αποδοχή των απόψεων μας από τους Δημότες μας, να μας δώσουν εντολή εντολής διοίκησης για να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις μας, και να είμαστε Πρωταγωνιστές των εξελίξεων στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις των Δημοτικών εκλογών.

Πάντα υπεύθυνα με σύμμαχο τις αρχές μας και τις αξίες μας.
Τώρα ήρθε δημοκρατικά η ώρα να παρουσιάσουμε το ψηφοδέλτιο μας…

Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός σύμβουλος
Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής της “ΕΝ.ΔΗ.ΕΡ.”

Related Articles

Back to top button